cursors

Wayang Skrg ni makin Bosan x de cite.. ermmm

Erm hujung2 minggu ni bohsan sikit kalo nk dok rumah..
selalunya masa2 mcm ni sgt seronok kalo dapat berpoya2 dgn membeor bf/gf  oppppppssss hahahahha


And salah satu bende wajib ank2 muda skg ni adalah movie betol x ?angkat tgn laju2..




i love purple very much.. dinding pon sama kaler daaa






Kat sini bella nk share kat korg cerita yang tengah hangat kat movie...
haritu bella g la wayang dgn bfku yg tersyg huhuhu
pastu da pegi2 wayang tgk2 macam x de citer bes la pulak... 
mcm bella ni kalo nk tgk movie tu biarla movie yg menyeronokkan.. yela.. bebaloi sikit dgn harga tiket 
wayang....

Da smpai kat wayang satu hal pulakkk nk pilih movie mana nk tgk...byk movie yg x berapa menarik dihati skg ni....
pilih punya pilih..

pastu adoiyai ... pastu bella ternampak la 1 banner ni... banner ni x de la nampak menarik...
tp tajuk movie ni nmpk menarik la!nk tau movie ape?



??
??
??
??




    Tadaaaaa this is it... i am no four!

Sapa da tgk citer ni angkat tgn laju2!



Cerita ni sngat besh wa ckp luuuu hahahah x menyessal tgk citer ni.. citer ni mengisahkan ade makluk dr planet lain dtg kat bumi tp muka dorg macam manusia.. cerita ni ade unsur cintan n action....
kenapa tajuk citerni no four?haaaaa kalo korg nk tau lebihhh pasal movie ni.. g la tgk k... t bagtau bella.


p/s:after tgk citer ni.. asyik terkenang je.. huhuhu bella rase citer ni ade sambungan dia.. x sabar nk tgk!huhuhu


kalo rajin klik la hb bella t bole g tgk movie lagi.. weeee

2 comments:

Dawa said...

tgk trailer mcm best citer ni, tp haritu pilih tgk the mechanic.

bella luna said...

Owh mmg besh!en dawa..erm mechanic bes ke?kalo bes sy nk tgk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...