cursors

ahad test??

Oh ok fine.. orang lain ahad tido buat tahi mata bebanyak,jalan pergi times square,mana lagi mid valley pavilion,pergi tengok wayang dengan boipren, rongeng sakan.... haku?test on sunday!bapak bosan.. pepagi pukul 9 pagi pulak.. sabar jelah.. student ni memang kene banyak bersabar dan berkorban.. 



Esok ade test finance.. kira-kira kalau faham memang seronok.... seronok sangat!bab kira-kira ni memang aku suka tapi bab baca theory finance ni yang aku lemah.. macam-macam theory yang tak faham.. tulah.. time pensyarah terangkan sibuk buat tahi mata,sibuk berangan ngeh-ngeh sumpah menyesal.. lepas ni tak nak buat lagi.. menyesal...

lepas ni habis la kene dating dengan pensyarah..tanya balik bab-bab yang tak faham.. :p

4 comments:

Liza Razak said...

good luck tau... :)

Mr.B[e]ave[R] said...

semoga sukses

SuperHamzah said...

slamat ber'test' wahai anakku

bella hamzah said...

thanx kak liza :)
mr beaver... yeah i will try ma best..
super hamzah... thanx ayahku :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...