cursors

mendokan kesihatannya...

Ok baru-baru ni kolej kitorang diberitahu ada seorang yang sakit barah usus orang tersebut adalah orang yang mengambil jurusan yang sama dengan bella kita tak berapa kenal sangat dia tapi kita tahu yang dia sama kos dengan kita and kita tahu dia budak yang rajin and baik.. dulu kita penah menghadiri bbq kat rumah kawan kita.. then kita nampak that guy yang sakit ni..tapi time tu kita tak tahu dia sakit.. masa kita pergi majlis bbq tu dia nampak sangat  rajin... ketara sangat.. dia layan tetamu,dia la yang lap meja, hidang tetamu dengan ayam bakar.. entah la.. haritu asyik tengk je dia.. then skg ni dia tengah sakit..ada diantara kawan-kawan dia yang datang melawat .. diorang post gambar kat fb... dia nampak sangat kurus,... kurus sangat.. sampai bole nampak tulang.. dulu dia tak macam tu.. kawan-kawan dia kata dia da tak lalu makan.. yela mengenangkan sakit dia.. saya tengok gambar dia pon rase anak nangis aja.. dengar kata dia dia barah stage ke 3.. hopefully masih ada harapan untuk dia sembuh.....aminn

2 comments:

Abang Stalker said...

kdg2 org yg skt x kn tnjuk diri dia skt. :) insyaAllah,doakn umurnya pnjg.

bella hamzah said...

yup2.. betul... amin :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...