cursors

Segmen Ben Aku cuma seorang Blogger


Kenapa korang perlu masuk blog ni?
ok bella buat buat ni bukan suka-suka bella nak tambah ilmu pengetahuan dan ilmu-ilmu tu bella bole share dengan anda semua... kalau korang perasan bella banyak buat entry berunsurkan renungan.

Keistemeawaan blog bella?
blog bella nio sama je macam blog orang lain.. tapi bila ada blogger lain yang datang dekat blog bella bella rasa happy sangat sebab dapat jumpa ramai orang yang ada macam-macam keistemewaaan.Blog yang memberi semangat dekat bella ialah blog http://jiwamonster.blogspot.com/

8 comments:

Kancil 8349 said...

datang dari segmen yang sama...
kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

nurul nabila bt medan said...

salam kenal.
dri segmen sama ^^

bella hamzah said...

thanx sudi singgah kancil dan nabila :)

Areliff said...

Datang dari segmen ben ashaari :)..http://www.areliff.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk.. nanti senang nak baca entry awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Yumida said...

slmt menjoin segmen....

salam ziarah...follower ke 279

Eera Shera said...

salam kenal.

folo sini ek..

hepi blogging ^_^

fieda said...

Singgah dari segmen yg sama...
Happy blogging:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...