falling love

cursors

nananana Nada Cinta!

Ok tetiba cam nak cite sikit pasal cite ni... actually bella tak la gemar tengok cerita indonesia,lagi suka tengok cerita Melayu actually.. tapi tah la,cerita ni buat saya tertarik sangat nak tengok.. sapa suka tengok angkat tangan tinggi-tinggi hehehe

Paling suka time:

Nada nyanyi sedap sangat ,suka tengok Ricky hensemnya dia,badan tough,cikgu Rina serius dia cantik..
*bole dikatakan semua pelakon dia cantik-cantik,tak sabar nak tunggu bila la Nada dapat jumpa ibu dia dan Cikgu Rina dapat jumpa anak dia, mesti best gila time tuh!lastly suka lagu tema dia.. macam tajuk bella nanananana Nada Cinta!Rentak dia sangat la cool babeh!


randy@ricky comelnya...


cantik bangat ya dia.. 

Thanks For Reading,Comment lah Kalau Sudi =)

6 comments:

hamzah ian said...

serius lawa...

bella hamzah said...

heheh kan hamzah?? hehe macam panggil bapak sendirik pulak.. huahaha

eva said...

ricky seyes hensem!.. haha.. sama jugak xbrapa sgt tgk crita indon sbb episod dia pjg lebar.. tak tau bila nak habis.. sbb tu byk ketinggalan hehe..

bella hamzah said...

heheh tukah byk sgt episod... pastu cerita panjang berjela.. heheheh tapi bella skg tgh cuti.. byk la masa nak tgk :)

Abg Stalker said...

abg x layan sgt +_+ tp ada la terrrrtengok jgk. :D

bella hamzah said...

hahah tertgk sapa tu abg stalker.. tgk cikgu rina ek.. hik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...