cursors

hari2 terakhir sob2

Ok ini sangat sedih esk saya nama dalam ic :Nadia Nabilah bt Hamzah akan menjalan kan tugas sebagai blablablabla student la ape lagi.. ngehngeh maaf sy ni kurang sopan sikit...

akan berangkat kaki yang menuju ke menara gading uitm dihati kuh
huh dihati ke?

erm ini sangat sedih .. planning nak jadi budak jahat nak balik hari senin citenya.. last2 court held balik esok la derr cite dia...

nak tau nape?erm ayah sangat bz and maybe x leh hanta +  nenekda ada kat rumah ni ha...  x elok la tinggalkan dia sorg2..nak hanta den so tumpang housemate saya nama dia nadia dia sgt comel tahu!! dia drive
ke uitm


huaaaaa i will be back soon eh blog http://bellalunana.blogspot.com/ jangan wisau.. tapi maybe x seupdate yang dulu yela dulu cuti sebulan belongokla entry cite dia, sy mesti taat setia pada uitm.:) cerita dia..

oh ya kalo korg perasan bella ubah bcgrd ngan header.. yela pasni xde masa nak tuka2.. heheheheh

weekend je bella on9 tunggu ya!

AZU
-i will miss u
-blog anda sgt besh dan saya x penah bosan dgn blog anda 
-kalo bole nak baca byk kali
-kim salam dkt A.I :p
-lastly jgn sedih2 k dear.. Allah will be with u
-take care


Awatif + Lala
-thanx sudi layan bella yang x betul sikit ,ngekngok ni... ngeh2ngeh seronok dpt kawan ngan korg
-take care.. selamat berblogging
-blogging is fun
-tolong saya bgi makan kat momoci k :)


erm saya juga akan rindu nak baca blog zama :)


Lastly i want to say thanx to abg stalker and myravea for give me support k sbb abg and myra bagi sy semangat nak berblog ni naik balik... nak tau citer  klik sini   tu pon x ramai yang nak bg support kat bella berapa kerat je...


                                                          terima la lagu khas untuk u'll enjoy


6 comments:

ieyla said...

gud luck dear ^_^
thanx jugak sebab layan lala yg suke kacau bella, hehehe
rindu la kat bella sebab bella da jrg online :(

syrupmasin said...

haha..selamat balek uitm..good luck utk sem baru nih :)

bella luna said...

thanx ieyla hehehe x pe.. ala lagipon cuti nai x wat pe pon.. bw and layan blogger2 yg comel mcm awk.. heheh

syrup manis:thanx ,ya chayok bella :)

ieyla said...

hehehe...
take care taw ^_^

アヌム ちゃん said...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)

bella luna said...

hi frometo you thanx sudi visit.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...