cursors

makanan minum petang yang simple sgt!

Eh belum petang lagi?baru pukol 3.45 lek r beb.. hahah xde2.. da brape kali da bella nak buat entry ni x jadi je.... memandangkan x lama lagi bella akan jarang bukak blog ni sbb akan further study cehhh nak omputih je..
nak pegi blajo pak cik mencik kat uitm kuala pilah sana nun...

haaaa makanan ni senang giler.. guna 4 bahan jerrr




cekodok milo



haaa tu dia cekodok milo bentuk dia macam cekodok pisang jugak.. erm tu gambar amik kat google hehe bella buat haritu x jadi bulat.. jadi separa bulat bentuk macaron sbb buat pakai sudu.. ngehngehngeh



ok senang ja nak buat sapa la yang dok umah sewa macam bella la or duduk rumah bujang ke x payah la bazir duit beli cekodok kat luar tu.. lagi pon mmg x de jual pon cekodok ni...


ok bahan2 dia
  • tepung gandum ikut suka byk mana
  • milo ikut sesedap rasa lau mo enak letak banyak
  • susu pekat 4 sudu besar
  • air
  • baking soda skit
  • telur sebiji( kalo x letak pon tak pe sebab biasa bella x 
  • letak pon)
  • kalo nak sedap letak coklat chips :)



tadaaa senang kan.. cuba la sedap gilerr


3 comments:

awatiffaziz said...

resipi baru ni...
nk try lahh...
huhu!
jum try bt cucur kobis..
kat entry kita yg lepas..
pun sedap jgk..

awatiffaziz said...
This comment has been removed by the author.
bella luna said...

owh yeke.. jap kter dtg.. hehehehh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...