cursors

ketakutan yang melanda

uhh harini result uitm kuar... aku da biasa da dgn keadaan ni..jap lagi ade org dok hebah result dia ok la dean list la.. wuuu aku bukan dengki ok.. im happy for them..but for sure today im nadia nabilah will never open her facebook and gonna open my result yet.

facebook sebab mcm aku ckp la.. t ade la post kat wall yg berbau kegembiraan.. but dorg xtau kesedihan org lain..... setakat ni bella x penah lagi dpt keputusan yang memuaskan....bukan bella x penah bersyukur.. but people around me know what exactly happen!! im gonna tell anyone because it shameless.every sem i work harder and maybe god want to test me..

so bella kumpulkan kesabaran bella.semalam post entry bajet je congrate kat semua org padahal aku mmg x la nk bukak harini..takut ok! mak bapak aku da sebuk tnya result bila kuar coz adik aku blaja kat poli result dorg kuar cepat...15 hari bulan da kluar compare uitm harini baru kuar. aku kate poli ngan uitm lain la ayah... so da rimas.... semalam depa dok tnya lagi.. aku ckp x kua lagi.. saja buat bodo padahal tau harini kuar.. ngeh2 jahat x aku .please2 jgn la parent aku tnya ...im not ready yet

bella luna

4 comments:

ain dzaya said...

dun give up dear!
kejayaan ada dimana2...ada la hikmah yang Allah nak tunjuk..hope sem depan dpat buat yang lagi better taw...
kami semua blogger support blogger!

bella luna said...

thanx ain.. insyaallah sem depan buat lagi better.. heeh padahal result sem ni pon x tau.. thanx support me :)
syg ain..

BuDaK PeGheLiH said...

gud luck yer awk.. :)

rasa cuakkan bila nk tau result.. hehehe..

bella luna said...

thanx budak peghelih.. hehe haah takut sgt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...