cursors

takutnya paper law... :'(

Ok sebenarnya aku x takut sangat ngan paper law...
sbb aku ada dpt spot question... tp x semestinya spot tu keluar kan??
tp spot law aku keluar... alhamdulillah.. tp aku takut gak coz dalam law dia nak
case and section..aku buat case je tp aku x wt section... aku ni jenis otak susah nk hafal..





Then bila aku round2 blog kawan2 uitm aku dorg mcm takut je
 ngan paper law n most of them tulis camgini
 "ibu ayah im sori if i failed this paper " padahal aku rase dorg lagi pandai dr aku..

"Ya Allah bantulah hambamu yang lemah ini,Ya Allah aku hanya mampu berusaha,
Selainnya hanya pada kau aku menyerah..."

2 comments:

aniswany said...

insyallah bule....gud luck =)

bella luna said...

@aniswany thanx anis... amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...