cursors

when i was my 1st time ice skating :)

ok haritu tgh2 chat dgn husna kat im facebook tetiba dia ajak g ice skating:
ceritanya bermula begini

husna:bella rabu ni ktorg husna nk jmpa nadia kat sunway ikot!
bella :nk!
husna:jomla tau bella x penah pegi lagi jom la..
bella:oraigt2

       meet husna and her boyie 

ok pada haritu aku amik train dr kl sentral ke subang,then ulfa (bru dpt lesen pick up me)
arhh rindu sama ulfa,n sangat comel bila dia bwk kereta :)
lupa pulak nak tangkap gambar dia time bwk kereta

then that was ulfa 1st  time driving to sunway so di a pon main redah je... then tersasar ke jalan mati.. weeee
pastu xpe2.. kte carik jalan lain.. then alai senang je nk g sunway dia ade jalan betul2 stright g sunway....

then ktorg jmpa kat mcd makan2 n borak2 all that


   meet my kembar sama x?hahah mmg la x sama.. 
ktorg sama nama je siti nadia +nadia nabilah

then masa yang ditunggu2 sudah tiba acara ice skating !
actually i dont know how to skate but i interested to try new experience..
ok actually dalam reunion tu ada dalam 8 org which dorg bwk dorg punya boyie...:p
dalam byk2 tu i sorg je x reti main!how shame :'(

dorg pakat nak pegang kepala aku motif??


but thanx to all husna,nadia and ulfa yang sanggup meluangkan masa
ajar bella n tiga2 manusia tu x biarkan bella sorg2 tepi tiang..
 dorg pimpin bella masuk ke tengah
thanx god.. kalo x aku rase sia2 duit masuk ice skating.. da la pegi public holiday ..
masuk mmg mahal la rm32

then balik tu jalan2 dgn ulfa...psst ulfa belanja buble tea ;)
thanx ulfa!


pssssst nk pegi lagi!tp kene ade org yang sabar mcm dorg.. miss u guys :p

2 comments:

Aisya J said...

wahah bestnya!~

bella luna said...

@Aisya J aisya... heheh bes seronok .. hhehheh n nak pegi lagiiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...