cursors

kembar

ok harini aku pakai shawl kaler putih ade jalur-jalur hitam sikit.. nak tunjuk gambar tapi usb menghilangkan diri wuuu ok shawl tu mama yang kasi sangat cantik.. actually kawan dia yang hadiahkan dia shawl tu tapi disebabkan dia tak minat pakai shawl sebab biasa la mak-mak zaman sekarang ni suka pakai tudung awning.. senang katanya sarung je.. pastu dia pun bagi la shawl tu kepada anak kesayangan dia ni which is me :) yang minat gila kat shawl walalala

oh harini my first day pakai shawl tu.. suka dengan corak dia sangat cantik... harini pukul 2 petang ade kelas eco tapi tak datang sebab terasa mengantuk yang teramat sangat so ponteng aja la.. lepas tu da tak pegi kelas g klinik uitm coz sakit perut da 3 hari.takut melarat pulak.. then ingat nak suruh uitm hantar pegi klinik naik ambulans tapi ambulan macam takde je.. so decide just pegi klinik uitm jerrr .


balik2 daripada klinik sedang jalan2 menuju balik ke bilik dari jauh aku nampak macam ade seseorang yang shawl dia hampir sama dengan aku tapi aku tak dapat tengok shawl tu dengan jelas sebab jarak jauh.. then "kembar" aku tu balik bilik dia while aku pegi cafe.. tetiba kawan dia "jerit" kat dia. kawan dia cakap "Weiyh samala... " yang kembar  aku tu cakap "Erm memang semua orang suka jadi kembar aku.." what the?? erm agak2 la weyh aku terasa kot..  kalo terrrsama bukan salah aku la.. chill lex suda.. senyap2 dah.. before ni ramai je   yang sama baju ,sama shawl ngan aku .. relax je.. kau ingat aku nak sangat ke sama tudung ngan kaw..

4 comments:

LaLa said...

biasa la, manusia...
bukan dosa pon pakai benda yg sama kan...
hehehe

bella luna said...

heheh lala.. tau x pe.. da tau sama diam2 suda.. ngeee

Abang Stalker said...

hahaha..sme spenda xde ? :P hahaha..abg dlu ramai betul pki spenda sme. *_* benci betul.kang tkt trtukau so trpksa la sidai kt kepala katil je.pndai ponteng cls eh cik adik comel ni.

bella luna said...

abg stalker: ketahuilah disaat ketika ini saya ketaka tekekek2 kerana comment abg stalker ini sangatla kelaka..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...