cursors

Tak sangka Blogger Fames pon sudi follow kita Thanks Abg Ben =)

Tengah-tengah asyik mendengarkan cerita daripada para blogger tetiba ada follower yang ke 269 nombor dah cukup cantik dah.. dalam hati siapa lah yang follow malam-malam macam gini terasa nak bukak siapa la yang follow sebab bella rase harini bella tak blogwalking sangat just baca beberapa blog and jadi silence reader...








Walaweyh Abg Ben Ashaari tuhhhhh huhuhu rasa nak bedentum jantung nih.. yelah siapa la bella ni blogger yang tak berapa nak hot dialam ini.Thanks Abg Ashaari sebab sudi singgah and follow blog bella yang tak seberapa ni.. Actually before ni dalam lima minit yang lalu bella singgah ke blog Abg Ben baca dan drop comment.. bella selalu jugak baca entry Abg Ben tapi kalau bella tengok ramai sangat pengcomment sampai seratus pon ada, bella tak drop comment sebab yela satu jenuh la nak baca.Tak sangka Abg Ben ni tak sombongdan  allert dengan comment bella =) senyum sampai ke telinga.. hahahahhaha


2 comments:

fathin la!..sape lagi said...

waaa...untung nye awk. ben ashaari ok. huhu. btw nice blog. *from sahabat blogger

bella hamzah said...

thanx fathin :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...