cursors

Tahun ni holiday sakan!

Huhu teramat la exited bila sebut pasal holidayyy ni bella jarang perggi holiday yela sebab family ramai sekali  pergi holiday nak dekat beratus bajet , kali ni dapat holiday yang freeee sapa tak kan nok!(buat-buat paham) ok this year banyak gila planning nak g holiday esok pergi holiday kat PD.our housemate masa cuti haritu dia keje then ape lagi open table la! belanja ramai-ramai satu rumah dekat  port dikson!wuhuuuu makan-makan,jalan-jalan tepi pantai wow i like!

then second trip cuti krismas ni nak ikot mama g kelantan tanah merah  trip ni tido kat umah kawan mama kat kelantan then naik KTM mama sponsor,mama keje KTM so dapat half price.. easy right ngeee .Nak jenjalan saja kalau da pergi kelantan apa lagi shopping ler.. pergi pasar dia la ahahaha da macam mak cik-mak cik dah aku ni ,

third trip bulan satu ni uitm buat trip dekat pangkor all is sponsor by uitm :) wow its free... trip ni wajib dan ada markah,kalo tak wajib pon ada aku kesah aku ikot jugak tak kira la... :p

 lastly happy sangat-sangat tak bole tido membilang hari esok sangat cool trip melancong jalan-jalan bersuka ria dalam 2 bualan which is dari bulan disember -januari

2 comments:

Abg Stalker said...

hai syggg abg yg comel ;)

seronoknya dia berjalan ye. :)free spe xnk,mmg best kn.abg bru je blk PD hrtu ada family day.mmg best cuci mata.hahaha

jaga dri tau!

bella hamzah said...

amboi abg stalker kemain dia cuci mata ye.. hehe mentang2 stalker terhebat :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...