cursors

Kembali meng Up Date sukanyeeeeeeeee

Im really miss my blog ,no blog no life,no blog-no blog, no secret hahaha ayat macam gambang je an.Kita ni jenis tak suka ada diary, pernah cuba nak ada diary tapi rasa macam tak tahu nak tulis ape hehehe then kite decide nak ada blog as my open diary :)

Dah sebulan rasanya kita ak hupdate blog ni ,im just finishing my diploma the very very very end of diploma yeah da habis diploma!! keluar dari penjara uitm oOpss :)

Da sebulan tak hupdate pergi mana?mestila tengah berhempas pulas belajar untuk final exam....,this is the Last Change kita nak dapat the best result  doakan saya yeap!

Sepanjang sebulan tak up date tengok follower makin berkurang ape la bro tak matured langsung tak cool lah!ok saya bukan marah sebab diorang remove saya tapi its just a month.whatever la,now im free ak perlu menghadap buku just resting dekat rumah sambil jaga adik saya yang berumur 4 tahun,kesian dia taska kene tutup seminggu sebab ada budak kene jangkitan mulut dan tangan sekali dengar macam geli hati hehehe

Tetibe rasa sebak pulak bila lihat gambar-gambar ni...

PD Trip


Jogging Di Taman


Pre graduate Dinner

housemate ku yang kecoh

Suka suka jugak but end of the semester kita dengan housemate kita kene separate :( balik ke negeri masing-masing,ada yang stay kedah,ada yang stay kelantan,melaka waaaaaaaaaaaaaaaa for all my beloved housemate thanx for being such a good friends,housemate clasmate, rommate, i will miss you.. hope you all tak lupa kita ok...

3 comments:

Cik Yatt said...

selamat kembali berentry..hihi

bella hamzah said...

thanx cik yatt!rindu dekat blogger :)

Look.Buy.Love.Collection's said...

http://lookbuylove.blogspot.com
sudilah jalan2 ke blog kami tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...