cursors

Asyik-asyik Tips Kuruskan Badan!

Ayat tak puas hati punya tu lah manusia dah gemuk nak kurus,dah kurus nak gemuk.Selalu baca dekat dashboard "cara nak kuruskan badan"Takde ke cara nak naikkan berat badan?contoh macam bella la,kurus sangat nak jugak la naikkan berat badan ke tahap ideal.

.Actually bella jarang merungut badan bella ni kurus sangat tapi ramai yang complain,pergi mana-mana orang duduk cakap awak ni kecik sangat la,kurus sangat la,badan dah macam papan,macam-macam nama diberi papan playwood la,highway la,tiang la,kayu la,sedih tau! yang kau sebuk-sbuk ni kenapa?jeles?*oppsss ter Emo pulakkk


ini la manusia 

Lagi satu bella kan baru start keje macam ramai jugak la customer yang tanya "adik ni baru habis spm ke?im like what??sedih sob2 "akak saya dah 21 tahun dah habis diploma tinggal nak smbung degree je,*rasanya dah bole kawin kot(ok ini tipu :p)

Takde la actually bella selesa sangat dengan badan bella,even bella kurus ,keding ke, keremping ke apa syukur la kan dah tuhan tu dah jadikan macam tu.kalau kurus ni kelebihan dia jalan mana-mana tak mudah letih lagi satu senang nak bergerak.Bukan kita yang mintak,ada orang yang tanya kat bella kau tak makan ke?apa kau ingat mak aku tak sayang aku ke tak bagi aku makan?masak untuk aku?mak bella hari-hari masak kat rumah jarang beli makanan kat luar boleh kira dengan tangan la berapa kali kitorang makan luar.


Bella ada jugak la inisiatif nak naikkan berat badan,macam makan banyak-banyak,makan pastu tido,makan itu makan ini tapi semua tak menjadi.. betulla cakap doktor masalah keturunan nak buat camana kan ayah bella kurus sampai kene makan weight gain baru berisi sikit.Baru-baru ni bella ada pergi farmasi tanya susu tepung weight gain sekali mak aii harga dia rm100 se tin daaaa mahal tapi pembantu farmasi tu sendiri yang cakap 4 tin susu baru boleh naikkan badan mak aii sampai 4 tin?banyak gile duit keluar.

>>Lastly biarla badan kita ni kurus or gemuk yang penting kita sihat dan happy selalu nasihat daripada penaja  







5 comments:

Cik Yatt said...

btol yg pnting sehat..

Liza Razak said...

ok la tu kurus daripada berisi macam saya ni..tension je bila tengok cermin..hehe

bella hamzah said...

cik yatt: yup2

kak liza:berisi pon hubby syg ;) kannnn

nazirah said...

betul betul betul
tak kisah la gemuk ke
kurus ke, yg penting.
sehat kan :)

nor said...

Saya pung nak gemuk...try makan pil ginseng kedai cina..pehtu selera mkan nasi 3 pinggan ..tu pun rasa cam tak kenyang lagi...orang ingat aku bela hantu raya sebb makan tak ingatttt...huhu..tapi aku dah tak bergantung pada ginseng tu sebbnye berat badan aku turun balik selpas aku stop mkan pil tu...bila tak makan pil tu so selera kita berkurang.... biarla kurus ke gemuk ke yg penting kita sihat tanpa sebarang penyakit bahaya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...