cursors

Blog Orang Kaya Duduk Bangsar

Assalamualikum ngee actually bella baru balik keje fuhh penat keje dari pukul 10 pagi sampai 9 malam 11 jam weyyhh seb baik keje aku tak penat sangat masa keje leh lagi la nak melantak means makan sambil tercekik hahahahha,then baca magazine online ngee kaw hade?

Proceed to our topic just now,ceh bercengkerama pulak kaw bajet bagus orang kata tau loghat "mat saleh" well kita kene praktis dari sekarang praktis make perfect okay!then when we practice everyday we will get the best result.nampak tak aku mengarut lagi??


pemandangan bangsar waktu malam 


Ok bella buat tajuk "blog orang kaya duduk bangsar" ni sebab tadi saja la dok godek-godek keyword nuffnang then terlintas nak buat tajuk ni.Then memang kebetulan bella ni orang bangsar.before ni bella penah buat entry ini sila la baca yep.

Actually memang bella  bukan la orang kaya seperti yang digambarkan family bella orang biasa-biasa aje sederhana gitu.Bella memang akuila bangsar ni memang kawasan orang kaya,rumah teres buruk pon dekat ni nak paling murah setengah juta beb!tak main la 100k,200 k ni.Dulu masa sekolah ada jugaklah berkawan dengan anak orang kaya yang stay bangsar ni,diorang sangat la merendah diri dan tak sombong,seronok la kawan dengan diorang.

Apabila orang tanya" hang dok mana" oh aku dok bangsar.dan respon akan menjadi begini
1.Oh orang kaya la ni?
2.Oh awak ni mesti kaya kan?rumah sana juta-juta
3.Oh awak duduk bangsar ke huyoooo 

And my respon "aku biasa-biasa je rumah pangsapuri,itu pon under KTMB dimana parent aku bekerja yang sediakan rumah,so bayar sewa tak la mahal kalau nak banding area bangsar,jauh lebih murah,sekurangnya adalah tempat nak berteduh dan selesa.

Sebenarnya bella dari kecik sampai besar bersyukur sangat-sanga dapat duduk bangsar,selesa,public transport belambak,teksi beratur,sampai harini bella takde lesen kereta dan tak penah rasa kesusahan la kalo tak drive,sebab public transport banyak,yang paling penting  mid valley dekat hehehe

*kalau korang datang area bangsar bagitau la na.. leh jumpa korang mesti best(berangan) wink2

7 comments:

Selendang Merah said...

wah untung tempat yg byk pengankutan..sm duk kmpung yg serba kekurangan jawab kena lah bedikari...

bella hamzah said...

hehe alhamdulillah rezeki stay tmpt stategik.takpe ddk kmpg lagi best tak sesak cam bandar ni. :)

[sutera kasih] said...

xpenah smpai lg kt sana..hehe

bella hamzah said...

Sutera kasih singgah la ke bangsar dekat je dgn mid valley.5 minit je.kalo sampai sini mesti awak akan rasa tmpt ni special sbb ada byk restoran dan butik yg unik.

eva said...

nak jumpa jugak.. ehhehe..

wahh dekat dgn midvalley??? sronok.. asal sy fly ke kl wajib g midvalley sbb nak main rollercoster then wajib beli brg kat sana.. ehhehe

Liza Razak said...

saya suka lepak & shopping kat jalan telawi bangsar.banyak butik kat situ :)

Atiqah Wadiah said...

ok..nnt nk g bangsar..blanjer eh? :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...