cursors

Kasut yang kurang minat






haaa sebab ape aku cite pasal kasut ni... 
derrrrr  actually yes im crazyyy with shoes ahaks(gedik jap)..
actually bella ni jenis suka pakai sandal yang x de tapak... 
tapi skg tgk membe semua pakai wedges so da terpengaruh:p
kasut yang bella minat banyakkkk actually.. tp kali ni yang bella
 nak tulis ni kasut yang bella "kurang minat"

saksikan...

wink2




ini nama dia nose shoes sebab dia ade lubang kecik kat tengah



kasut ni cantik tapi tengok dekat jejari dia.. terbukak sikit..
 tah la. bella x penah nak beli kasut ni...nanti dalam hati
 bella ckp eleh ade lubang kecik tah pape tah nak tutup biar
 tutup habis.hahahah sori la bella ni jahat sikit

bella xtau ape nama kasut ni tapi bella panggil kasut "buaya"




ok ni kasut kedua yang bella x berapa minat sgt.. 
design dia cantik  tp muncung dia panjang benor..
bella penah pakai kasut ni time dinner sem 1 x selesa.
tp kalo sedara mara bella kawin, dorg mesti
pakai kasut camni cantik je...




kasut girafah

ni pulak heel di alamak tinggi bebenor bak kate nenek bella
 hahah  tinggi  satu hal pastu tumit tajam... kalo terpijak sape2
 kan aniaya.....kalo bella nak beli high hell bella beli yang rendah
 sikit pastu tapak dia takde la tajam sgt .tapak dia biar tebal sikit


haaa tengok gambar ni scary x?ngehngehngeh




and the last one....




kasut ular




ha lagi satu kasut yang bella jarang beli is kasut macam ni... cantik je  tali terbelit dekat  kaki tapi elakkan  paki time raya or pegi kenduri kawin kan kenduri kawin korg2 ni sebuk nak masuk rumah nk tgk pengantin :p nati nak bukak kasut amik masa...  leceh sikit pastu nak pakai lagi.. sudah la ramai orang kat majlis tu...lagipom kalo yang pakai kain labuh x payah la paaki kasut macam ni.. orang x nmpk pon heheehehh



sesetengah orang akan cakap ala kasut je.. kat bawah sapa nak tengok?sapa kate?erm dorg tengok je actually just korg je yang x perasannnn kasut ni pon penting dalam berfesyen.. kalo baju da lawa2 ni kasut slack la pulak.. terus reject... kalo one da nanti sapa2 la nak pegi interview dia tengok atas bawah tau!!


Ok thats all kasut2 yang bella "kurang minat" nak tau kasut yang bella minat??

to be continue next entry babe.. ;)












6 comments:

ieyla said...

kasut ap bella suke?
ila x suke tinggi2,even ila rendah,hehe.

Farhana Basri said...

flat shoes sgt selesa. kaki x sakit, boleh jalan jauh.. :)

bella luna said...

ieyla:erm bella suka kasut flat ngan wedges.. t bell aupdate kasut bella uska pulak.. huhu

hana:yup2 dulu ,asa muda2 cewahhh suka sgt kasut flat

awatiffaziz said...

kita suka heels yg wedges je..
huhu..
wedge tu pun pkai kalu da event je..kalu kuar still pkai selipar.senang jep..

awatiffaziz said...
This comment has been removed by the author.
bella luna said...

awatif sama la kiter... bella pon suka wedges jugak.. dia xde la la terpeleot macam heel..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...