cursors

coklat 35 bijik RM19 je.. murahnyaa

Korang minat makan coklat tak?most of girl kat luar  minat sangat coklat... sekarang ni musim birthday .. kalo korang tak tau nak bagi ape kat bufday girl chocolate is the best choice.. sekarang ni ade promosi coklat.. murah tau!macam iklan celcom tu "berbaloi-baloi"







Cuba teka coklat ni harga dia berapa?
;
;
;
;

RM19 je.. murah kan??

nak tau lebih lanjut jenguk page ni..   Sini
cepat beli!promosi tinggal 2 hari je lagi!
p/s :bella nak beli tapi td terbeli coklat m&m pulak.. :p



13 comments:

LaLa said...

sedap nyer~
nak beli!

fiq. said...

cantiknya,,,,

bella luna said...

lala:belila.. sedapkan.. huhu bella gila coklat

fiq:yup2 mmg cantik...

Abang Stalker said...

mkn coklat gigi rongak nti.hahah ;))



-lagu bella luna masih lg.. :)

Mira said...

sedap gila nampak ouh

bella luna said...

kan... huhuhu terliur....

siti kektus said...

makan nak. beli taknak.

boleh? hehe

bella luna said...

haha telan air liur jela jawabnya..

Tuan Taman Lepak said...

mmmmmm sedapnyeeeee! cantik pn cantik....yummyyyy!

bella luna said...

huhuhu tau x pe...

fyna said...

em biar btol! sgt2 murah

bella luna said...

huhuh murah kan??? huh man nak dapat coklat semuarah ni... coklat dia pon cantik je...

Danish. said...

comelll! murah pulak tu ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...