cursors

Happy Birthday Sweetheart

Ok siyes malu nak buat entry ni.. blushing.. bukan senang nak buat entry macam ni tapi hari baik tak  elok nak berahsia kan.. weeee ok Happy Birthday My Sweet Heart - Mohd Amir-  :) my little pumpkin anyoyo , sweet 20 semoga panjang umur and murah rezeki.



Actually night before his birthday lagi di ada tanya ingat x harini hari ape?then i was like buat-buat lupa... haha kesian cik abang sorang ni ,, dia mesti sedih nangis dalam bantal huaaa... awek sendiri tak ingat birtdayday bf dia kan.. huh actually saja je jadi orang last yang wish :p haha gedik je...

Yesterday i go to mid and then buy some present.. then punya la payah nak carik present hadiah untuk lelaki baru merasa payahnya.. first time cari hadiah untuk lelaki, kalau nak carik hadiah untuk perempuan memang senang just pick a stuff yang agak-agak comel da boleh buat hadiah for present... kali lelaki ni geli sikit benda comel-comel nih.. ngeee

Then today i meet him,then diam je.. tak cakap ape-ape just borak macam biasa.. keluar macam biasa and then dia hantar balik rumah.. then masa nak balik then i give him the present.... haha ingat den lupa ke?huhu tak lupa la sayang oiii nak jadi orang terakhir..

Oh harini saya bukan keluar berdua tapi bertiga keluar dengan mira sekali.Me,Mira and Amir satu plkn so takde la janggal nak lepak.. mira risau je nak keluar dengan kitorang sebab takut kacau kitorang date.. huhuhu its ok la mira tak kacau pon.. dalamaaaa tak jumpa mira,.. seronok sangat jumpa mira.

2 comments:

siti kektus said...

wewiittt~

mesti dia tacing kan masa bella kasi hadiah. hehe :p

bella luna said...

hehehe maybe tacing b4 tu tapi xnk bgtau.. heheh masa bg dia tekejut ingt bella lupa.. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...