cursors

first time makan cheese tart and im love it !



ok actualy aku before ni aku takde la suka makan benda alah ni and tak teringin nak makan 
actually tart ni ada dua jenis one is egg tart and the other one is cheese tart..aku tak dapat beza
coz dua-dua pon bentuk sama and kaler yang sama.. even adala satu hari ni ada my friend agak
rapat dengan dia.. nama dia fiza.. dia belila benda alah ni.. beli sampai dua!dia offer aku makan
skali tapi kau tak nak sebab takut tak sedap.. lepas tu dalam sekelip mata dia makan  dah habis.
dalam hati aku sedap ke?then aku tak terasa lagi nak try.. sebab aku takut rase telur its like
ewww geli tekak.. then ada la satu hari ni my housemate beli and dia kata sedap .. then aku pon
yela-yela besok aku beli ye.. and rase then bila da beli.. huh memang sedap lagi-lagi time tu aku beli 
time baru je keluar oven.. tapi for me aku bole makan separh je tart ni sebab aku tak bole makan
sangat cheese ni.. rase muak..  you should try it tooo

2 comments:

LaLa said...

suka egg tart gila2...
tp x penah try cheese tart,cam sedap jer...

bella luna said...

lala.. huh tak suka egg tart.. cheese sedap.. try la.. ngeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...