cursors

Khairul Fahmi putus tunang?siapa harus dipersalahkan?


Serius terkejut dengar berita nih..okay kat sini kau bukan nak menyibuk hal orang lain or nak menaikkan trafik aku tapi serius aku tekejut baru beberapa hari lepas pelawanan malaysia vs singapore bella ada buat entry yang mendoakan mereka lihat sini before ni bella ada dengar juga berita scandal khairul fahmi.. tapi bella malas nak ambik port sebab bagi bella sesetengah blog ni suka buat entry panas macam ni... adat orang da famous ramai yang memandang and buat cerita....lagi-lagi cerita panas lagila orang suka...


bella selalu mendoakan kebahagiaan diorang nampak sweet je....

Before ni  bella ingat  itu semua berita angin je.. tapi tak sangka semua ni berakhir dengan putus tunang.. hurm maybe takda jodoh..dalam kes ni takda siapa yang patut dipersalahkan...cerita panjang-panjang bella nak  kalau nak tahu lebih lanjut belila metro or bole baca sini 

p/s: sejak bilala aku jadi promoter metro ni??haish....

2 comments:

Far8 budak baik said...

tapi skandel dy
cun lagi kannn..
okey lahh tu..
hahahahahaha

selamat berbuka k

Abang Stalker said...

xpe la..diorg ni pun masih muda lg.jgn terburu2..:) sume tu da ditentukn.x bole nk slhkn spe2.mgkn ada hikmah disebalik kejadian.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...