cursors

Untungla first time tengok bola ....

Ok semalam merupakan sejarah terhebat bagi diriku.. hebat ke?hebat la jugak.. bukan senang tau perempuan yang tak minat bola nak tengok bola! its not easy babeh.. actually half of my  housemate bella, pegi tengok kat stadium.... perh semangat gila.. malaysia punya pasal kan..



Tabik springg kat khairul fahmi memang terbaik la.. tangan dia seolah-olah ada magnet dengan bola tuh... ada satu part kalau korang tengok singapura serang habis-habisan betul-betul depan pintu gol tapi khairul menyelamatkan segalanya serius terbaik pastu bila singapore goal bella rase time tu khairul fahmi da penat da time tu.. yela.. semua depend kat dia..... pastu lepas dia da dapat bola muka dia seolah-olah nak sampaikan sesuatu kat kawan-kawan dia yang lain .muka dia seolah-olah nak ckap im ok .. buat elok-elok k... hahah aku pulak yang memahami.. padahal ah betul ke tak.. beruntung tunang dia.. dapat tunang yang hebat :)



To malaysia player even tak menang its ok.. saya sebagai rakyat malaysia tetap akan sokong malaysia dari belakang..rase cam puas dapat sokong negara sendiri daripada sokong negara luar..  tapi macam kene usaha  lebih je.. semalam macam kalau takde goalkeeper yang hebat memang awal-awal lagi singapore ambik peluang...

Lastly singapore bukan nak cakap ape la.. ramai yang cakap benda ni bukan saya seorang.. you are the good actor....

Ok atlast bella catat sejarah tengok bola peace...

2 comments:

amir said...

awk kena minat tgk bola!!! :P

bella luna said...

ahhha tak mahu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...