cursors

photoshoot by clinique :)

Ok sabtu lepas bella keluar jumpa Mira kawan lama daripada plkn lagi... masing-masing da lama tak jumpa atas sebab busy belajar.. bz ke?hahaha ok kitorang janji nak jumpa kat pavilion so bila kitorang sampai pavi ade cheerleader performance,barisan cheerleader dia cantik seyh...lupa nak amik gambar diorang  perform

Then tak jauh daripada pintu gerbang ade sebuah trak clinique dan trak  and kitorang pon sebuk-sebuk la pergi then kitorang diberitahu ade clinique tour dimana korang hanya perlu bayar just rm35 for

-consultation pasal kulit muka
- facial for our face
-make up makeover
- hair stylish whether nakbuat curl or straighten. ( tapi x buat coz pakai tudung.)
- photoshoot with professional
- doorgift clinique and rm30 voucer 


hebat tak RM35 je.. bole dapat semua ni... 


trak untuk di makeover!




first of all diorang buat facial kat muka kitorang, dorang cuci muka kitorang dengan product clinique,taruk toner and lotion.diorang very expert diorang sentuh je muka kitorang da tau muka kita kulit jenis ape,then dia suggest pakai product yang sesuai dengan kulit kitorang.serius lepas dia buat facial tu kulit rase licin and rasa nak picit2 je... 




 
make up yang digunakan




then bila da make touch up semua then its our shoot time! actually malu nak shoot yela kita manala reti nak photoshoot ni tapi clinique punya photographer is very professional!



Ok the result is 
!
!
!
!
!
!
!

tadaaa inilah bella.. lain kan muka?? 



 ok ini pulak mira diala yang teman bella buat this crazy thing 
:p cantik kan dia.. muka ala2 arabic sikit ,see her blog here








seriously dia punya make up artis and dia punya photographer sangat best sangat lagi-lagi make up artis dia.. seorang perempuan baik sangat and cara dia sapu foundation semua sangat lembut dan rata...rasa nak suruh dia makeup lagi :)


our happy face after makeover


happy gila dapat photoshot dengan mira.pity me 1st time photoshoot,orang lain bukan banyak lagi photoshoot!tak heran pon.. yela bukan selalu dapat photoshot macam gini kan..teringin gak nak photoshoot outdoor, nak make up tak ngeti ,nak photoshot indoor macam blogger famous tak layak la pulak...  bella ni tak secantik mana  and tak photogenic.. photogedik?errrr :p hopefully nak photoshoot lagi1nak buat gambar kenangan :)

before balik kitorang diberikan doorgive
1.pencuci muka
2.toner
3.face lotion
4.sunblock 
5.mascara
6.RM30 voucher
7.Goodie bag


layari page ini untuk maklumat lanjut   http://www.cliniquestartour.com.my/






9 comments:

Anies Anessa said...

wah..cantek betul..tak reti saya mekap2 ceni

bella luna said...

heheh thanx... erm bella pon x ngeti tapi bial dia da jar jadi reti tapi bab eyeshadow susah sikit nak kene praktis ngee

miss'ENH said...

mekap= pempuan..

hahaha..cantik2 :)

keysha said...

waaa..bella makeup nmpk so sweet (^0^)..pki Clinique tu..beshh3x..

bella luna said...

miss enh heeeh perempuan mmg gika make up ngee

keysha hehe thanx dear...

siti kektus said...

hehe.

ok la tu siap dapat photoshoot free. bukan selalu kan?

terasa macam retis gitu. hihi :)

bella luna said...

siti huh tulah...huhu buka selalu

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

bella pose cantik ! mcm model :)

bella luna said...

zama hak2 tak reti sebenarnyaa ni pon photograper yang ajr.. kalo x jadi cam kayu kot.. hahahh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...