cursors

Kadang- kadang baca blog laagi best daripada menulis blog!!

Assalamualaikum...Hi you all!ape khabar semua .. ngee bajet blog aku ni famous padahal takda sape nak datang blog yang tak seberapa nih! huhhuhu actually kalau korang perasan bella la jarang update blog macam blogger-blogger otai sehari je dua tiga entry.. kekadang je bila timbul sesuatu idea or sesuatu yang bella nak sangat tulis bella tulis.. tak semua bende actually yang kita bole tulis kat belog kita .. okay tapi to be honest kekadang kalau selalu sangat hupdate blog annoying jugak... bagi bella kalo nak hupdate hupdaate la yang berfaedah sikit.. kekadang isi takde tajuk je yang lebih...

Kalau sesetengah orang ade diary dia untuk luahkan perasaan bagi bella diary tu macam secret tersangat-sangat yela.. siapa yang basi diary dia dibaca kan?macam blog ni lebih kurang macam diary jugak ... seseorang tu ceritakan pasal kisah hidup seseorang .. ape aktiviti yang best dia buat harini .. tapi bagi bella blog ni tak kurang macam open diary semua oramg bole baca diary tu...

Okay berbalik kepada tajuk bella actually bella bukan malas nak hupdate blog tapi bella kekadang nak hupdaate ade ayat yang sesuai tapi tajuk pulak tak tau.. kekadang nak hupdate pastu idea separuh jalan tak reti nak cerita macamana.. tapi macam tu lah... actually bila bella ade masa lapang bella lagi suka baca blog orang.Bagi bella manusia ni dilahirkan dengan pelbagai ragam so macam best gila bila kita tahu banyak benda..pasal ragam-ragam manusia ni..kekadang kita rase macam kita tahu banyak benda tapi sebenarnya lagi banyak kita belajar lagi banyak kiata aka rase kita tak tahu... 

Lagi satu bella ni cukupla liat nak tengok berita setiap pukul 8..pastu aku ni tak tahu apa benda ketinggalan zaman olalala tapi bila ada blog ni kira macam baca berita jugak la... ramai blogger-blogger sekarang yang sampaikan berita semasa kepada orang ramai...

Kekadang kalau takde cerita yang best bella pulaak yang sedih.. alaaa nape harini takde cerita best.. :p kalau korang kenal bella bella suka masuk blog and then kalau bella rase penceritaan tu agak best bella akan comment... tu je la keje aku...  

To all blogger thanx for your story that you have post you made my day haha tetiba taak reti cakap bahasa melayu ngeh-ngeh

ps:kekadang kalau xde cerita yang menarik buat cerita sendiri la cerita dia..  assalamualaikum...


3 comments:

siti kektus said...

kadang2 tak de idea gak. tapi kerah idea kasi ada.


pernah lah gak rasanya buat entri mengarut. sobs.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

BETUL2,


LEBIH2 LAGI BILE TIME MALAS MENULIS HAK HAKKKKKKKKKKK



BACE BELOG UDAH :)

bella luna said...

siti kannnnnn kkdg xde idea lorh.. huhuh...

miss lolly hahah tau x peee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...