cursors

Sesungguhnya bulan ramadan ini bulan yang penuh bermakna bagiku

ramadan ni sangat berharga bagiku...
suka time berbuka makan ramai-ramai berkumpul pada satu masa.. bukan senang hendak mengumpulkan seseorang makan kerana sibuk denagn kerja dan asigment.... suka pegi bazar ramadhan there a lot of variety makanan sangat teruja.. tapi aku beringat makan sikit tapi habis.. bukan makan banyak tapi membazir.. tak mengapa puasa lama lagi sebulan.. setiap hari try satu -satu


Terawih menginsafkan dirikuh.. bulan yang bagi aku bonus beramal dan mendapatkan pahala yang bayak daripada bulan-bulan yang lain..sungguh bila apergi terawih.. Aku rase tenang je.. dan rindu kepada Yang Maha Esa.... lepas sembahyang terawih bersalaman dan bermafan denagn jiran tetangga dan dapat mengeratkan silaturrahim.. sekali lagi aku memanjatkan doa supaya dimurahkan rezeki,permudahkan ilmu yang ditimba dan memohon kemaafan...

Sungguh kalau boleh tiap-tiap hari nak g terawih tak nak tinggal tapi minggu ni penuh dengan test mingguni sahaaja ada dua test rabu malam dan khamis malam.. tak dapat g terawih.. ya alllah permudahkanlah ujian mu ya Allah sesungguhnya Kau Maha Mendengar

Kawan-kawan doakan kejayaaan bella k.. :) selamat berpuasa dan selamat beramal!

7 comments:

amir said...

good luck dgn test2 :) n semoga dpt pahala yg mencurah2 pada bulan yg pernuh kemulian ini.....

haniey said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa bella..gud luck..eh gbr kt entry jiwang tu bkn gbr hani,tu gbr pelakon indonesia la.. :)

haniey said...
This comment has been removed by the author.
Mira said...

goodluck utk test :) semoga ramadan thn nh lagi baik dr tahun yg lepas2 :)

bella luna said...

amir thanx....
haniey:oh yeeer.. tapi ade sikit mcm muka haniey.. :)
mira:thanx ")

Abang Stalker said...

semoga berjaya bella.insyaAllah.. ;)slmt berpuasa dik!

bella luna said...

terima kasih abg stalker... selamta berpuasa juagaa :) jgan tak puasa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...