falling love

cursors

Tudung Heliza Helmi

Semalam my housemate ada tengok dekat page Heliza Helmi the real page okay.. not the faker clilck here ada tudung tebaru beliau Heliza Helmi Hijab... kalau korang yang mengikuti perkembangan Heliza Helmi di FB, sekarang ni beliau sering dengan shawl yang labuh-labuh and cantik!


Suka tengok style terbaru kak Heliza sekarang.. pakai tudung labuh,menutup aurat but still nampak anggun and sedap mata memandang



wah sangat cantik macam bidadari turun dari langit weeee


Apa yang bella suka tudung ni ialah dia sangat labuh,tak panas and yang paling penting kak Heliza tak payah pakai pin... huh tak payah?? hehehehe actually memang tak payah!! selendang kak Heliza kita ni pakai getah je kalo tak caya tengok gambar kat bawah and  kak Heliza sendiri ada tunjuk cara nak pakai shawl Heliza Helmi hijab yang sangat special nih..



V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V






tomei  ne dia..



Saya nak beli... sebab saya sukaaaa pakai shawl lagi-lagi shawl yang labuh macam ni.. bukan senang tau nak dapat shawl yang labuh macam ni kat mana-mana kedai.. hanya di Heliza Helmi hijab sahaja! tapi apakan daya saya  hanyalah seorang student tak mampu nak beli... :( agak terkejut jugakla harga dia..  sehelai rm150 bagi yang bekerja bolehla beli.... tapi bagi student yang macam saya hehehe harap maklum la ye.. duit PAMA(papa and mama) guna untuk study je... kat FB ramai jugak la yang tanya kenapa mahal sangat.. maybe ada la sebab dia.. maybe panjang kain,kualiti kain or berasaskan jenama heliza...

Oh ye Heliza Helmi jugak ada buat instant telekung... macam korang nak pegi jalan-jalan dah tak payah nak bawak telekung kehulu kehilir.. just pakai tudung Heliza Helmi Instant Telekung then bila nak solat bukak je macam dalam gambar ni...









bagi yang berminat dan nak tengok sendiri Heliza Helmi Hijab ke link berikut :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150269029297605.339294.38760492604&type=1



Thanks For Reading,Comment lah Kalau Sudi =)

2 comments:

ciK aJie said...

dear... sini ada shawl labuh2 yg murah je.. mungkin kualiti x sama kot. tapi ok la harganya utk student. tengok2 la k..

http://www.facebook.com/pages/Twinrida-Shawls/383331145013647

SyaSya said...

jom usha fb ni.. tudung trendy.. ade jual shawl heliza helmi yg sgt murah dan harga yg mampu milik.. serioustalk.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...