cursors

Result UiTM Keluar Harini!Alhamdulillah



Dalam hati berbunga riang akhirnya selesai sudah diploma saya even tak dapat pakai jubah pakai topi petak atleast sudah dapat "result" sudah menjadi kelegaan buat saya.Bercampur perasaan pon ada jugak terasa macam mimpi Hello out there im  finishing my diploma!yeah segala susah senang penat lelah selama 3 tahun segalanya sudah berakhir.Rasa macam sekejap je masa berlalu.


Rasa nak loncat-loncat and nak belanja semua orang tapi gua duitnya enggak ada :( tiada pekerjaan sekarang tanam anggur saja dirumah.




Sesi melihat result

Ok nak dijadikan cerita i know today result akan keluar.Dua hari sebelum sengaja buat-buat lupa ingatan yang result akan keluar harini bole??hahahha result keluar 27/4,actually malam sebelumnya dalam pukul 12 dah boleh tengok tapi disebabkan takut yang melampau so buat-buat tido awal.pukul 11 dah tido padahal  tak penah-penah tido awal ngek kan?

Then this morning rasa takut tu datang lagi,wuuuuu actually bila cakap pasal result i am very fobia.bella tak kisah kalau pointer rendah as long as long as takde repeat.Serik jadi repeaters,to be honest every sem ada je repeat subjek :( di ulangi every sem!, since 1 sem until sem yang ke 5 rasa fobia jugak tengok result tengok ada yang fail.And today sepatutnya pagi-pagi lagi da bole tengok result tapi takut punya pasal so after asar baru bukak result di email yahoo.Uitm hantar result melalui sana,sebelum nak bukak doa-doa takde yang sangkut ini adalah last semester saya kalau repeat apa ang akan terjadi dekat saya?dah sem 6 repeat lagi,kene extend la jawabnya.

bismillahirrahmanirahim and there u go........



No fail!ha no fail?am i dreaming??Ok check balik yeah takde fail!yeah bole grad sama-sama! wuhuuuu alhamdulillah even pointer bagi semester akhir tak seberapa,insyallah degree i will make it.(balas dendam haha) 

Bahang graduation semakin terasa padahal lambat lagi kot.bulan October baru graduation time tu masing-masing da masuk degree dulu kot.Ok takpe kita amik spirit tu yek!nak feeling-feeling lagu graduation jap ngee



For all my friends, terima kasih sangat-sanagt yang tak terhingga sebab jadi kawan saya semasa di Alamanda dan UiTM Kuala Pilah i will miss u guys,hope degree kita boleh bersama lagi.And teriam kasih juga kepada kawan-kawan yang banyak membantu dan memberikan sokongan semasa saya bergelar pelajar Diploma UiTM Kuala Pilah i will miss u a lot!


9 comments:

shark said...

lagu garduation tu mmg bawa memory..
walaupun lagu tu dh lama tp still besh:)

bella hamzah said...

hi sharrk ! yup2 lagu tu lama gile kot tapi mmg tak jemu smpi skg :)

syafiqakarim said...

tahniah beb.
kenangan tu

bella hamzah said...

thanx shafiq !yaaa itu semua pengalam yang mengajar kita learn from mmistakes

Qish Darleena said...

Alhamdulillah.. happy for you!
Congrats Sis! <3

Myra Jay said...

Tahniah ye.. Berbaloi penat lelah dan usaha selama ni kan :)

bella hamzah said...

Qish,Kak Myra thanx: ) yup2 berbaloi usaha selama ni :)

Abg Stalker said...

wah dik,result yg bergaya la klu xde fail. :) tahniah syg ;)

bella hamzah said...

thanx abg :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...