cursors

Hopefully Everything will be fine :(

Hello rasanya dah lama tak bukak blog ni rindu rasanya nak baca entry-entry para blogger i love reading seriously! baca buku mengantuk tapi baca blog tak mengantuk thats the thing i love to blogging bila rasa share something kita share,if not kita just learn something from the blog.Maybe something usefull.

Dalam seminggu ni jugak bella rasa macam tak sihat,kepala pening sangat-sangat pusing 360 darjah,rasa macam nak pengsan pon ada,so apa yang saya buat is bila rasa pening pegang kerusi or meja so boleh elak daripada terhuyung hayang.dah seminggu rasanya penyakit ni datang,mula-mula ingat jadi sebab bangun lambat(bercuti panjang) then dah lama-lama try bangun awal then the same thing happen pening jugak.




Hopefully everything will be ok memandangkan bella baru je kerja.Kerja kat mana??Ops that will be a secret tapi bella bagi clue sikit bella kerja dekat restoran kopitiam yang paling famous dekat malaysia. :) kerja kedai makan ni perlu banyak kesabaran,ada yang tak tahan sehari kerja berhenti,bagi bella try dulu kerja 3 or 4 hari then kalau rasa tak ok then decide biasa la tu kalau kerja sehari kita rasa janggal bila lama-lama biasalah


Lagi satu kalau kerja kedai makan ni kene tahan penat la.Sekarang ni bella just risau denagn keadaan kesihatan bella,bila penat sangat takut pengsan pulak.Bella bukan tak biasa kerja kedai makan ni kali ke-3 bella kerja kedai makan takde la merungut penat ke apa bagi bella takpe kerja penat bila dapat gaji then hilang rasa penat hehehehe

Bila kerja kedai makan ni dugaan tengok makanan!


Kelmarin adalah 1 day saya kerja bagi bella kerja di kopitiam dua kali ganda penat daripada kerja di Secret Recepies fuhhh tapi harini hari kedua bella,dah mula rasa selesa,nombor meja da hafal dan mula rasa selesa.Mungkin harini sabtu kot so tak ramai customer,we all see hari isnin ramai tak ramai time lunch :)

Then tadi bella pergi klinik,doktor tanya sakit apa ni,konident cakap dengan doktor "doktor saya rasa saya kena low blood pressure la bole doktor check then doktor tu check then dia kate my blood pressure normal tapi tekanann nadi tinggi.Pastu dia cakap maybe kurang darah dan dia ada cakap jugak muka saya pucat.

Ok next week bella pergi check darah we all see....



6 comments:

Liza Razak said...

betul tu..kerja kedai makan sangat memenatkan..good luck ok !!

bella hamzah said...

kak liza huhu tulah sgt2! :)

aniswany said...

jaga diri bella..jaga kesihatan :)

bella hamzah said...

ok anis thanx awak :)

Abg Stalker said...

check drh la..:)denyutan nadi laju?uish..bahaya ni.abg pny pun laju jgk bila masuk blog bella. ;)inikah cinta?hahaha #tetbe.

p/s: jaga dri baik bella. :)

bella hamzah said...

hehe abg stalker ni.. setiap kali comment sini mesti bella gelak laju-laju hahaha thanx abg stalker :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...