cursors

Style Shawl/Tudung Pelik

Wahai gadis tolongla jangan buat style tudung yang pelik-pelik.Ok sekarang ni banyak kan style tudung.Bella pon suka!Tapi ada stle tudung yang pelik+serabut+merapu yang buat orang kita sendiri orang melayu dan ada yang ikut.Tolongla sebelum nak tunjuk kat orang itulah gayanya tolong a fikir semasak-masaknya hokey!tudung diletakkan dikepala untuk menutup kepala bukan menyerabutkan kepala simple is nice :) bella pon ada jugakla ikut style sana sini.Tapi kalau rasa serabut baik tukar.


4 comments:

shark said...

makin kreatif makin teruk plak tgk..
tp naseb baik ler x ramai cmnie:)

bella hamzah said...

hehe tau xpe susah klo kreatif sgt.tak ramai tp ada jugak.adeh sakit mata memandang.

[sutera kasih] said...

simple is sweet :)

bella hamzah said...

Yup itu betul seratus peratus.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...